Τη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω εθνικών ομάδων θα εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό, στον οποίον σηκώνουν μανίκια από σήμερα, με την επιστροφή στις προπονήσεις. Στο Ρέντη το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί μια… δεύτερη προετοιμασία, με τον Τάκη Λεμονή και τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν στροφές, προκειμένου να καλύψουν το κενό στη φυσική κατάσταση που παρατηρείται μετά από συγκεκριμένο χρονικό σημείο στα παιχνίδια της ομάδας.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις πρώτες αγωνιστικές της Super League, με τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα και σίγουρα πολύ ξένα σε ό,τι είχαν συνηθίσει άπαντες στο Λιμάνι τα τελευταία χρόνια.

Τον 57χρονο τεχνικό θα τον διευκολύνει και το γεγονός ότι οι διεθνείς του ποδοσφαιριστές είναι μόλις επτά. Πρόκειται για τους Φορτούνη, Καπίνο, Ταχτσίδη, που έχουν κληθεί στην εθνική Ελλάδας σε επίπεδο ανδρών, τους Ανδρούτσο και Νικολάου που θα λάβουν μέρος στις υποχρεώσεις της εθνικής Ελπίδων, τον Ανσαριφάρντ που βρίσκεται στην αποστολή του Ιράν και τον Ελαμπντελαουί, ο οποίος βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Νορβηγίας.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Μπεν είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Κομόρων, όμως ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να βοηθήσει τη χώρα του.