Η ήττα με 2-0 στο Τορίνο από την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του Champions League, παρά το γεγονός πως έφερε χαμόγελα στο λιμάνι για την εμφάνιση των πρωταθλητών, δεν άλλαξε τη βαθμολογική συγκομιδή του Ολυμπιακού στον όμιλο.

Ο Σεπτέμβριος έκλεισε με ακόμη μία ήττα για τους Πειραιώτες, αφού υπέστησαν την 3η τους ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν για αυτόν τον μήνα.

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με το 1-1 στην Ξάνθη κι ακολούθησε η αναπάντεχη  έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (2-3) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέχεια ήρθε ακόμη ένα μαύρο αποτέλεσμα για τους πρωταθλητές, αφού πήραν το βαθμό από τον Αστέρα μέσα στο Καραϊσκάκη από τον Αστέρα στα τελευταία λεπτά, ισοφαρίζονται σε 1-1.

Τρεις μέρες μετά οι Πειραιώτες πέτυχαν τη μοναδική τους νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, όμως στη συνέχεια ήρθε η ήττα- σοκ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 3-2, που έφερε και το τέλος του Χάσι. Ο μήνας έκλεισε με την πιο… φυσιολογική ήττα για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Τάκη Λεμονή στον κόκκινο πάγκο. Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, όμως και πάλι έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο (2-0).

Προφανώς και πρόκειται για τον χειρότερο μήνα επί εποχής Μαρινάκη, ο οποίος είδε την καλοκαιρινή επιλογή του στον πάγκο (Μπέσνικ Χάσι) να αποδεικνύεται λανθασμένη.

Στον Πειραιά ελπίζουν πως με την έλευση του Τάκη Λεμονή θα ξεκινήσει η αντεπίθεση για το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.