Τα εύκολα, δύσκολα έκανε χθες βράδυ η Μίλαν στην αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, καθώς το υπέρ της 2-0 έγινε 2-2 και χρειάστηκε ένα γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τελικά τους 3 βαθμούς.

Αυτό το ματς ήταν ακόμη ένα στο οποίο ακούστηκαν μουρμούρες για την ικανότητα του Βιντσέντσο Μοντέλα να… κουμαντάρει το τόσο δύσκολο καράβι της Μίλαν. Εάν έμενε ισοπαλία, στην Ιταλία θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο «αεροπλανίνο» θα… απογειωνόταν από το Μιλάνο για άλλες πολιτείες. Όχι, όμως, ότι είναι πως θα παραμείνει στη θέση του.

Ήδη το όνομα του Κάρλο Αντσελότι, που αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου, ακούγεται έντονα για τους «ροσονέρι». Μάλιστα, ο Μοντέλα κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και ήταν τουλάχιστον αφοπλιστικός. «Σέβομαι τον Αντσελότι και είναι ο πρώτος προπονητής που πήγα να παρακολουθήσω όταν ξεκίνησα ως τεχνικός. Αν θέλει μπορεί να έρθει στη Μίλαν και να κάνει τον βοηθό ή και να συμβεί το αντίστροφο», τόνισε χαμογελαστός.

Στη διάρκεια του αγώνα με τους Κροάτες ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Μίλαν για τον προπονητή τους, κάτι που επίσης κλήθηκε να σχολιάσει. «Το κοινό έχει κάθε δικαίωμα να δείχνει την εκτίμησή του ή την απογοήτευσή του για αυτό που βλέπει», επισήμανε χαρακτηριστικά.