Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για την αναποτελεσματικότητά του με τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

«Τιμωρηθήκαμε και ήταν μια τιμωρία που δεν αξίζαμε», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα και έλεγχε περισσότερο το ματς δημιουργώντας κι αυτός ευκαιρίες. Αποδειχτήκαμε λιγότερο αποτελεσματικοί σε αντίθεση με παλαιότερα παιχνίδια».

Ο 65χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Δίνουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για μια ομάδα που δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρά στο Κύπελλο, είναι σημαντική η πρόκριση. Εμείς πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκόςθα επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απάντησε: «Το να χάνεις, σου στερεί την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος με πολλά παιχνίδια. Ποτέ δεν πρέπει μια ομάδα να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της. Έχουμε έναν άλλο μεγάλο στόχο, το πρωτάθλημα, και πρέπει να συνεχίσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr