Μάχη για τη ζωή του δίνει ο θρυλικός αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Σουλεϊμάνογλου υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και πλέον η ζωή του διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αφού η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο θρυλικός αρσιβαρίστας βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» και πιθανότατα θα υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος.

«Ο εθνικός μας αρσιβαρίστας μπήκε στο νοσοκομείο πριν από 15-20 ημέρες και λαμβάνει θεραπεία στην οποία δείχνει να ανταποκρίνεται. Παραμένει συνδεδεμένος με μηχανήματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι η κατάστασή του μπορεί να βελτιωθεί» ανέφερε ένας εκ των θεραπόντων ιατρών.

Ο «Ηρακλής τσέπης» όπως τον αποκαλούν (μόλις 1,47 το ύψος του) δεν ήθελε να ενημερώσει ακόμη και τον γιο του για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν μια εβδομάδα πήρε εξιτήριο όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Ο γεννημένος στη Βουλγαρία αρσιβαρίστας, κατέκτησε κατά την διάρκεια της καριέρας του 3 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, 5 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα με την Τουρκία, 2 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο εκπροσωπώντας την Βουλγαρία, 2 χρυσά σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα 1 χάλκινο.