Δεν πρέπει να προξενήσει εντύπωση αν ο Λιονέλ Μέσι κάνει ένα σερί από «Χρυσές Μπάλες», δήλωσε ο Γιόχαν Κρόιφ στην εφημερίδα της Αργεντινής «Ole».

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα είναι φαβορί να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2011, αφήνοντας πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τσάβι. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι ο Αργεντινός είναι καλύτερος από τον ισπανό χαφ, ο οποίος είναι η ψυχή των «μπλαουγκράνα»!

Ο Μέσι είναι φαβορί να πάρει την τρίτη Χρυσή Μπάλα «είναι η επιβεβαίωση ότι είναι με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Μπορεί, όμως, να κερδίσει στο μέλλον πέντε, έξι ή και επτά Χρυσές Μπάλες. Είναι ξεχωριστός και δεν υπάρχει άλλος σαν εκείνον. Επίσης, είναι μια ξεχωριστή αναγνώριση για τον Τσάβι να είναι ξανά στην τριάδα, όμως δεν είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Μέσι», ανέφερε ο Ολλανδός.

Στη συνέχεια, όμως, τόνισε: «Ο Τσάβι είναι η ψυχή ολόκληρης της ομάδας. Είναι ο ποδοσφαιριστής που κατάφερε να κάνει αυτή την ομάδα μεγαλύτερη. Και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας. Επίσης, οδήγησε την εθνική Ισπανίας στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου. Μάλιστα, θεωρώ αδικία που δεν είναι υποψήφιος ο Ινιέστα και θα ήταν ιδανικό να είναι τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, στην τελική τριάδα».

Πηγή: sport-fm.gr