Δεν είναι λίγες οι φορές που ο εκκεντρικός πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντάν, έχασε την ψυχραιμία του. Ένα ακόμη ανάλογο συμβάν έγινε χθες το βράδυ, όταν επιτέθηκε στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν τηλεσχολιαστή, Ρολφ Φρίνγκερ.

Ο Αυστριακός τεχνικός, ο οποίος την σεζόν 2004/05 εργάστηκε στον «δικέφαλο» του Βορρά εκτελεί πλέον χρέη σχολιαστή στην ελβετική τηλεόραση. Τι έκανε, όμως, για να του την «πέσει» ο Κονσταντάν; Ο 60χρονος… τόλμησε να ασκήσει κριτική στον πρόεδρος της Σιόν, κάτι που δεν άρεσε στον τελευταίο.

Όλα αυτά έγιναν στο περιθώριο της αναμέτρησης μεταξύ Λουγκάνο και Σιόν, για την 8η αγωνιστική του ελβετικού πρωταθλήματος.

«Πρώτα ήρθε ο γιος του Κονσταντάν, μου έδωσε τρία-τέσσερα χτυπήματα. Δεν αντέδρασα, γιατί σκεφτόμουν “δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Ακολούθησε ο Κονσταντέν, που με κλοτσούσε στην πλάτη και τα οπίσθια», δήλωσε ο Φρίνγκερ, ο οποίος επισήμανε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Ο Ρολφ Φρίνγκερ μου έκανε κριτική αυτή την εβδομάδα και μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Τακτοποίησα την κατάσταση μαζί του. Τον χτύπησα και τον κλότσησα στα οπίσθια. Δεν ήταν σωστή, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου»», παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Σιόν, σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει τη χρήση βίας.

Δείτε το περιστατικό: