Το περιστατικό που «ταρακούνησε» την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη διαφωνία των Έντινσον Καβάνι και Νεϊμάρ για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στη Λυών, έχει ανοίξει τον… ασκό του Αιόλου στη γαλλική ομάδα. Με δεδομένο ότι οι πρωτευουσιάνοι δαπάνησαν 222 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο αστέρα και σε συνδυασμό ότι υπάρχουν στο ρόστερ της πολλοί ποδοσφαιριστές από τη χώρα του καφέ, όλα έδειχναν πως η εύκολη λύση θα ήταν να «καρατομηθεί» ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Μεγάλη Βρετανία, τα οποία… σιγοντάρουν και οι πάντα πρόθυμοι στο να αναπαράγουν τέτοια σενάρια, Ιταλοί, αναφέρουν ότι ο Καβάνι ήδη νιώθει με την πλάτη στον τοίχο στην Παρί, ουσιαστικά έχει έτοιμες τις βαλίτσες του και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο οποίος σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, δεν αποκλείεται να είναι και… προηγούμενος.

Ο λόγος για τη Νάπολι, η οποία φέρεται να παρακολουθεί μ ε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στους Παριζιάνους και να καραδοκεί για να ντύσει ξανά στα γαλάζια τον «Ματαντόρ».