Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε για τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (16/09) στο Καραϊσκάκη, αυτήν τη φορά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Η ισοπαλία με σκορ 1-1 θα μπορούσε να είναι και ήττα, εάν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζούρτζεβιτς δεν ευστοχούσε σε πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Εμενίκε, για το οποίο οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Οι δύο σερί ισοπαλίες στη Super League με Ξάνθη εκτός έδρας (1-1) και Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας (1-1), αλλά και η ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-2 στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μπεσνίκ Χάσι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει τη στήριξη με αστερίσκους και ερωτηματικά από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, η οποία του δίνει ακόμη κάποιες ευκαιρίες, που θα κρίνουν το μέλλον του.

Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον Χάσι, καθώς το πρόγραμμα των Πειραιωτών είναι «φωτιά», με σταθμούς τα δύο εκτός έδρας ματς με ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Γιουβέντους για το Champions League. Πριν από αυτά, θα έχει προηγηθεί ακόμη ένα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τον θεσμό του Κυπέλλου αυτήν τη φορά, που θα γίνει ξανά στο φαληρικό γήπεδο, την Τρίτη που μας έρχεται.

Όπως προαναφέρθηκε, προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για την αποπομπή Χάσι, ωστόσο πλέον φαίνεται να έχει μπει αυτό το σενάριο στο πίσω μέρος του κεφαλιού των διοικούντων τον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά, το μέλλον του Κοσοβάρου τεχνικού κρίνεται στα προσεχή ματς με ΑΕΚ και Γιουβέντους. Μένει να δούμε εάν καταφέρει να γυρίσει το φύλλο, ή εάν τα πράγματα γίνουν για εκείνον ακόμη χειρότερα…