Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι έγινε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός από τη Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Κάρλος Τέβες, αλλά και πάλι τα εμπόδια δεν έχουν ξεπεραστεί. Οι «πολίτες» συμφωνούν για εξάμηνο δανεισμό, αρκεί να δεσμευτούν οι «ροσονέρι» ότι θα αποκτήσουν τον παίκτη το καλοκαίρι!

Το θέμα που κολλούσε η μεταγραφή ήταν ότι η Μίλαν δεν επιθυμούσε να δώσει τώρα τα χρήματα. Η Σίτι τελικά δέχτηκε το αίτημά της και επιτρέπει στον ιταλικό σύλλογο να αποκτήσει με δανεισμό τον Αργεντινό φορ, αλλά να υπογράψει από τώρα το συμφωνητικό με το οποίο θα είναι αναγκασμένη να τον αγοράσει το καλοκαίρι. Ούτε αυτή η λύση όμως βρίσκει σύμφωνη την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

«Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν κανονικά. Η Μάντσεστερ Σίτι επιμένει για δανεισμό με την απαίτηση όμως να γίνει η αγορά το καλοκαίρι, ωστόσο εμείς συμφωνούμε μεν στο δανεισμό, αλλά με οψιόν αγοράς και όχι με απαίτηση αγοράς», τόνισε ο Γκαλιάνι.

Στη συνέχεια θέση στο θέμα πήρε και ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλάνο Αλέγκρι: «Δεν ξέρω. Είναι ακόμη νωρίς, πάντως η Μίλαν έχει πολλούς καλούς επιθετικούς και δεν καιγόμαστε κιόλας».

Πηγή: sport-fm.gr