Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ποστάρισμα νεαρού ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο αναφέρεται με αντεθνικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης της Κ20 της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργος Καραγιάννης, φέρεται να προχώρησε σε αυτήν την κίνηση μέσω Instagram, λίγο μετά το ματς με τον «δικέφαλο» του Βορρά για την αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Απόλλωνα, που αποδοκίμασε την πράξη του ποδοσφαιριστή της και τόνισε ότι τον «τελειώνει» από την ομάδα, σε περίπτωση που όντως ο ίδιος προχώρησε στη συγκεκριμένη δημοσίευση.

4mi3bu35

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σέβεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της και καυτηριάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, η οποία δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δηλώνει ότι οποιαδήποτε μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα υποπίπτει σε συμπεριφορές που προσβάλουν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα».

Καραγιάννης:Προϊόν υποκλοπής

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, τόνισε ότι έπεσε θύμα υποκλοπής, ζητώντας παράλληλα «χίλια συγγνώμη» από τον ΠΑΟΚ.

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής, παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη από την ΠΑΕ @paok_fc και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμος να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων», ανέφερε χαρακτηριστικά με ποστάρισμά του ο Καραγιάννης.

4ecrhqzu