Συνειδητοποιημένος πως ο Ατρόμητος δεν είναι το φαβορί στο προσεχές ματς όπου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Δώνης. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πάντως, πως δεν θέλει να σταθεί στις απουσίες (δεν θα αγωνιστούν Μήτρογλου, Τάτος και Μπάλας) και περιμένει να δείξει η ομάδα καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ. Ως εκ τούτου πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ καλά για να έχουμε ελπίδες για να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθούμε στις απώλειες που έχουμε από τις απουσίες και περιμένω να δείξουμε ένα καλό σύνολο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Είναι σημαντικό που οι παίκτες μας στο διάστημα αυτό των γιορτών έδειξαν άψογο επαγγελματισμό και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες δύο εβδομάδες όπου έχουμε τέσσερα ματς πάρα πολύ δύσκολα».

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (15.00) στο γήπεδο Περιστερίου. Ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατέθεσε αίτημα για παροχή εισιτηρίων στους φιλάθλους της.

Πηγή: sportfm.gr