Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τρίτη 22 Αυγούστου έως και την Κυριακή 28 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους νοκ άουτ αγώνες Σέφιλντ – Λέστερ και Τσέλτεναμ – Γουέστ Χαμ για το 2ο γύρο του League Cup Αγγλίας, καθώς και τις αναμετρήσεις Μπρίστολ – Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ – Λιντς για την 5η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν, Ναντ – Λιόν, Τουλούζ – Ρεν και Μονακό – Μαρσέιγ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Πιο αναλυτικά, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports2HD και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη τον αγώνα Σέφιλντ – Λέστερ για το 2ο γύρο του League Cup Αγγλίας. Αύριο, Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 21:45 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στο Novasports2HSD και το παιχνίδι Τσέλτεναμ – Γουέστ Χαμ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Για τη Ligue 1 οι φίλοι του γαλλικού θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports2HD τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν του Νεϊμάρ με τη Σεντ Ετιέν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Το Σάββατο 26 Αυγούστου θα ακολουθήσουν δύο μεταδόσεις. Αρχικά στις 18:15 θα προβληθεί στο Novasports4HD η αναμέτρηση Ναντ – Λιόν σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 21:00 θα μεταδοθεί από το Novasports4HD το παιχνίδι Τουλούζ – Ρεν σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 22:00 θα προβληθεί στο Novasports2HD το ντέρμπι Μονακό – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Οι φίλοι της EFL Championship θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports3HD τον αγώνα Μπρίστολ – Άστον Βίλα σε  περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 19:30 θα μεταδοθεί στο Novasports5HD η αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ – Λιντς σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Δείτε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Ligue 1 Γαλλίας: http://www.novasports.gr/ligue1-4 Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την Ligue 1 Γαλλίας: www.novasports.gr/WebTV-Ligue1 Δείτε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής EFL Championship στο http://www.novasports.gr/match-promo/championship-05 Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις από το EFL Championship στο http://www.novasports.gr/podosfairo/agglia/championship Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων