Ένα ακόμη επωφελές για εκείνον deal ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν φτάσει ένα βήμα πριν την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ελληνικό σύλλογο και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες διαφορές που έχει ο Αργεντινός μπακ με την Ουντινέζε.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει δικό του τον Ινσούα για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις απολαβές του παίκτη τον πρώτο χρόνο να είναι 220.000 ευρώ, ενώ θα αυξηθούν στα επόμενα δύο. Το «τριφύλλι» θα έχει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, δίχως να δώσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, ενώ οι Ιταλοί θα διατηρήσουν το 40% σε πιθανή μεταπώλησή του.

Βάσει των «πράσινων» ρεπορτάζ, μέχρι πριν κάποιες ώρες, η έλευση του Ινσούα στην Ελλάδα θεωρούταν πως θα γίνει με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, όπως προκύπτει, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή, σε ακόμη ένα deal με τρόπο που θυμίζει την περίπτωση απόκτησης του Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός μπακ αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, αφού φαίνεται ότι θα έχει τελειώσει όσα ανοικτά ζητήματα υπάρχουν με την ομάδα του Ούντινε, ενώ για τους «πράσινους» δεν αποκλείεται και άλλη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια πώληση. Βεβαίως, μπορεί να υπάρξει κάποια εξαίρεση, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό, που δύσκολα θα απορριφθεί ασχέτως οικονομικών συγκυριών…