Στην AEK TV μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νικηφόρο ματς με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα  του πρωταθλήματος, ενώ έστειλε μήνυμα ενόψει του επαναληπτικού με την Κλαμπ Μπριζ, για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια πρόκρισης, αλλά και για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στο τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χιμένεθ:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Συναντήσαμε πολλές συνθήκες και αντίθετες σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε, αλλά η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα και δίχως να παίξει καλά».

Σχετικά με την αποβολή του Αλμέιδα: «Δεν ξέρω τι είδε ο βοηθός, αλλά αυτό που είδα εγώ είναι ότι αντίπαλος αρπάξει τον Αλμέιδα από πάνω. Ο Αλμέιδα προσπάθησε να τον απωθήσει και ο αντίπαλος προσποιήθηκε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπήρξε τίποτα».

Αναφορικά με τη ρεβάνς με την Μπριζ και το κεκλεισμένων κόντρα στον Παναιτωλικό: «Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Για να δούμε αν θα μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε εμάς και κυρίως στον κόσμο. Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας (όπως χθες με τον Παναιτωλικό), σε ένα ψυχρό γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα χωρίς τον κόσμο μας. Ελπίζουμε και μακάρι να μας ωθήσουνε για να πάμε καλά και να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Μπριζ».