Αρκετές «πληγές» άνοιξε για το ν Παναθηναϊκό το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το πρόβλημα για το «τριφύλλι» δεν ήταν τόσο η ήττα με 2-0, που σίγουρα δημιούργησε σκέψεις στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά κυρίως ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο πλάγιος μπακ από το Μάλι τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο από τον Κολοβέτσιο. Από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησε κρατώντας τη γάμπα του. Πήγε άμεσα για εξετάσεις, αφού υπήρχαν ενδείξεις για μυϊκό τραυματισμό, που μπορούσε να τον θέσει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τελικά, οι άσχημες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θλάση. Ο Κουλιμπαλί θα χάσει έτσι τα παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βάζοντας έναν σοβαρό πονοκέφαλο στον προπονητή του.

Το θέμα τώρα είναι τι θα αποφασίσει ο Ουζουνίδης όσον αφορά τον αντικαταστάτη του. Θα βάλει τον Ματίας Γιόχανσον, που δεν έχει και πολύ καιρό στην ομάδα και δεν είναι 100% έτοιμος, ή θα πάει σε μια λύση ανάγκης, με πιθανότερη αυτή του Κολοβέτσιου; Θα δείξει…