Φαίνεται ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι ανυπομονεί για τις διπλές αναμετρήσεις με τη Νάπολι για τα πλέι οφ του Champions League και για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην πατρίδα του, την Ιταλία, κάνοντας τη σχετική… προετοιμασία. «Οργώνει» τους δρόμους με το αυτοκίνητό του και κάνει κόντρες. Εντάξει, πολύ σχέση δεν έχει με το ποδόσφαιρο αυτό, αλλά μπορεί να επικαλεστεί κανείς ότι κρατάει ψηλά την αδρεναλίνη του.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (05/08), ο επιθετικός της Νις έπεσε στη… φάκα των ιταλικών Αρχών, έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος από βενζινάδικο σε περιοχή της Μπρέσια, ο οποίος κατήγγειλε πως είδε μια Ferrari και μια Lamborghini να πιάνουν ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η Αστυνομία σταμάτησε τα δύο αυτοκίνητα και από τη Ferrari βγήκε το «κακό παιδί» του ιταλικού κάλτσιο, ο οποίος -όπως αναφέρει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, παραδέχθηκε αμέσως το λάθος του και μάλιστα τόνισε πως είναι κακό παράδειγμα οδήγησης, αλλά αρνήθηκε ότι πήγαινε με 20 χλμ./ώρα.

«Δεν έτρεχα με 200 χλμ./ώρα. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Η καταγγελία αυτή έγινε από ανθρώπους που ζήλεψαν το αυτοκίνητό μου, όμως την ταχύτητα που είχα αναπτύξει, την είχα υπό έλεγχο. Έφυγα από το βενζινάδικο ήρεμα και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε. Ο ιταλικός Τύπος ποτέ δεν διασταυρώνει τις πληροφορίες του. Η Ιταλία δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ, είναι πολύ καλύτερα στη Γαλλία…», έγραψε στα social media σχετικά με το θέμα ο «Σούπερ Μάριο».

Στον Μπαλοτέλι επιβλήθηκε πρόστιμο και του αφαιρέθηκαν πέντε πόντοι από το «point system» του διπλώματός του.