Από εκεί που είχε ένδεια στη θέση του τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ πλέον έχει υπεράριθμά, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο μέχρι πρότινος γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε με τους Θεσσαλονικείς συμβόλαιο για μια σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των παικτών που μπορούν να αγωνιστούν στον «άσο» έφτασε στους έξι.

Η πολυκοσμία που παρατηρείται πλέον στη συγκεκριμένη θέση να προαναγγέλλει ξεκαθάρισμα. Είναι δεδομένο ότι ο νεοαποκτηθείς 28χρονος τερματοφύλακας θα είναι η εναλλακτική λύση πίσω από τον Ροντρίγκο Ρέι, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο παναγιώτης Γλύκος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι Μελίσσας και Σιαμπάνης, με έναν από τους δύο να αποτελεί την τρίτη επιλογή, κάτι που σημαίνει ότι ο άλλος θα δοθεί δανεικός. Ενώ ο έκτος αυτής της… παρέας είναι ο Ζέλικο Μπρκιτς, που δεν υπολογίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ομάδα που θα δοθεί, είτε ως μεταγραφή, είτε ως δανεικός.

Τέλος, όσον αφορά του τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Γλύκος, αυτό είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει από τον προσεχή Ιανουάριο τον ΠΑΟΚ, όταν θα έχει φανεί σε τι κατάσταση θα έχει επανέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Βολιώτης κίπερ.