Είναι η μεγάλη «καψούρα» τόσο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ όσο και του κόσμου, που τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος φυσικά για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν ότι είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την απόκτησή του.

Στην ΑΕΚ έχουν βάσιμους λόγους να πιστεύουν πως η επιστροφή του Αργεντινού φορ είναι εφικτή, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», η Ένωση έχει κρατήσει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τη Λας Πάλμας για τον παίκτη, ενώ οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών είναι δεδομένες, χάρη και στην παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στον σύλλογο των Καναρίων Νήσων.

Εκτός από τα παραπάνω δεδομένα, υπάρχει πάντα η αβεβαιότητα για τον Αραούχο όσον αφορά το στάτους του στο ρόστερ της Λας Πάλμας. Άλλωστε, η ισπανική ομάδα δεν έχει πάψει να ψάχνει ένα ηχηρό όνομα για την επιθετική της γραμμή, που θα εκτοπίσει τον «Τσίνο» ακόμη και από τη 18άδα.

Βεβαίως, στην Ένωση δεν κοιτούν μόνο την περίπτωση Αραούχο. Έχουν τσεκάρει εναλλακτικές περιπτώσεις, αλλά σταθερά Νο1 της λίστας παραμένει ο 25χρονος Αργεντινός.