Απ’ όλα είχε ο χθεσινός αγώνας για το Σούπερ Καπ Τουρκίας μεταξύ της πρωταθλήτριας Μπεσίκτας και της κυπελλούχου Κόνιασπορ. Ωραία γκολ, γκάφα του Πέπε στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μαυραετών», έκπληξη στον τελικό νικητή, αλλά και επεισόδια στις εξέδρες, με ένα μαχαίρι να εκτοξεύεται εντός αγωνιστικού χώρου.

Κι όμως, έγινε και αυτό, στο ματς που άνοιξε τη νέα σεζόν στη γειτονική χώρα. Λίγο μετά το γκολ που σημείωσε η Μπεσίκτας, με το οποίο έγινε το 1-1, προκλήθηκε ένταση στο σημείο του γηπέδου που φιλοξενούνταν οι οπαδοί της ομάδας του Ικονίου. Κατά τη διάρκεια των ταραχών, το συγκεκριμένο αντικείμενο «προσγειώθηκε» στο χορτάρι, ενώ έγιναν και κάποιες συλλήψεις.

Οι παίκτες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης το μάζεψαν από εκεί και το παρέδωσαν στον διαιτητή της αναμέτρησης. Μάλιστα, το μαχαίρι δόθηκε στον ρέφερι από το χέρι του Ρικάρντο Κουαρέσμα, που φρόντισε να κάνει και μια επίδειξη των ικανοτήτων του στο να χειρίζεται το αιχμηρό αντικείμενο.

Όσο για τον τελικό νικητή, αυτός ήταν η Κόνιασπορ με 2-1, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το πέναλτι που παραχώρησε ο Πέπε. Σίγουρα, κάκιστος τρόπος για να συστηθεί στο κοινό της Μπεσίκτας ο διεθνής Πορτογάλος…