Έναν μήνα εκτός προπονήσεως έμεινε ο Πάτρικ Σικ, έπειτα από την ημέρα που στα ιατρικά τεστ που πέρασε από τη Γιουβέντους, διαπιστώθηκε ότι έχει ένα θέμα υγείας. Πρόβλημα το οποίο χάλασε τη μεταγραφή του από τη Σαμπντόρια, έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Όμως, οι «μπιανκονέρι» φαίνετια ότι θα επανέλθουν για τον Τσέχο επιθετικό, αποφασισμένοι να του δώσουν μια νέα ευκαιρία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Tuttosport, ο 21χρονος επιθετικός θα περάσει ξανά από ιατρικές εξετάσεις από τη «Γηραιά Κυρία», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Ρώμη την προσεχή Δευτέρα (07/08).

Σε αυτές τις εξετάσεις, ο Σικ θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας έπειτα από το μικρό πρόβλημα που διαγνώστηκε με την καρδιά του πριν από μερικέςεβδομάδες.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο σύλλογος του Πιεμόντε θα προχωρήσει στην απόκτηση του Σικ με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν από τη Σαμπντόρια, εξασφαλίζοντας και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή, δεν αναμένεται να πέσει κάτω από τα 30 εκατ. ευρώ, με την τιμή πλέον να είναι φιξαρισμένη.

Για την εξέλιξη αυτήν με τον νεαρό Τσέχο φορ, ίσως έπαιξαν ρόλο και οι χθεσινές του δηλώσεις, με τις οποίες τόνισε ότι δεν κρατάει καμία κακία στη Γιουβέντους που τον «έκοψε» για ιατρικούς λόγους. Επίσης, πίεση στη Γιούβε ενδεχομένως να δημιούργησε και το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Σικ.