Παρά την ήττα, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι τα κόρνερ που κόστισαν στους «κιτρινόμαυρους» και τόνισε πως το έργο της ομάδας του έγινε ακόμη πιο δύσκολο από την στιγμή που η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά. Επίσης, ο Ισπανός είπε ότι θα ήθελε να δει πώς θα εξελισσόταν το παιχνίδι εάν το σουτ του Γιόχανσον δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Σε δύο ματς δεχτήκαμε τρία γκολ από κόρνερ. Τρία κόρνερ, 3-0. Αυτό τα λέει όλα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ σοβαρή ομάδα, με πιο δυνατούς παίκτες. Απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια δεδομένα πρέπει να παίξεις διαφορετικά. Εμείς αντιδράσαμε άσχημα. Θα ήθελα, βέβαια, να δω πώς θα εξελισσόταν το ματς αν είχε σκοράρει ο Γιόχανσον. Όμως, αυτό δεν έγινε και οι υποθέσεις είναι για τη θεωρία. Από τη μια δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη είμαι περήφανος για τους παίκτες μου», είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Σε ερώτησή για το αν η ομάδα του δούλεψε στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων μετά το πρώτο ματς, απάντησε: «Φυσικά. Δουλέψαμε σε όλα τα στημένα. Ειλικρινά, από την ώρα που ήρθα στην ΑΕΚ η ΤΣΣΚΑ είναι η μόνη ομάδα που σκόραρε εναντίον μας από στημένη φάση. Άρα, δεν είναι θέμα δικής μας δουλειάς, αλλά ικανότητας των παικτών της ρωσικής ομάδας».

Τέλος, για το ποιον παίκτη της ΤΣΣΚΑ θα ξεχώριζε από αυτά τα δύο ματς, είπε: «Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω έναν. Η δύναμη της ΤΣΣΚΑ είναι το ομαδικό παιχνίδι. Παίζει σαν μηχανή, μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Δεν μου άρεσε καθόλου η κλήρωση από την πρώτη στιγμή. Όμως δεν είναι δικαιολογία αυτή. Συν τοις άλλοις, ο αντίπαλός μας έχει ήδη παίξει πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημά του, κάτι που του έδινε επιπλέον πλεονέκτημα. Ένας μήνας είναι μεγάλη διαφορά. Πάντως είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε μια τόσο δυνατή ομάδα. Εύχομαι στην ΤΣΣΚΑ καλή τύχη».