Κόντρα στην Γκαμπάλα, ο Παναθηναϊκός έδειξε αρκετά καλά προετοιμασμένος σε αγωνιστικό επίπεδο, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής. Σπάνια οι «πράσινοι» στα τέλη Ιουλίου έδειχναν στο παρελθόν τέτοιο πρόσωπο. Παρόλα αυτά, η νίκη με 1-0, θα πρέπει να θεωρείται λίγη για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που θα μπορούσε να πήγαινε την ερχόμενη Πέμπτη στο Αζερμπαϊτζάν, έχοντας «καθαρίσει» την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όμως, το θέμα στο «τριφύλλι» εξακολουθεί να παραμένει. Οι λύσεις που έχει ο προπονητής του είναι λίγες και η ανάγκη ενίσχυσης φαντάζει δεδομένη. Στον Παναθηναϊκό προσπάθησαν να κάνουν προσθήκη πριν το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα, προκειμένου να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η εβδομάδα που πηγαίνει προς την ολοκλήρωσή της, αλλά και η αρχή της επόμενης, θα έχουν έντονη μεταγραφική κίνηση. Όπως προκύπτει από τα «πράσινα» ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό η ομάδα του Ουζουνίδη να έχει ολοκληρώσει δυο αποκτήσει ποδοσφαιριστών μέχρι την προσεχή Τρίτη.

Ο ένας από αυτούς θα είναι πιθανότατα αριστερός μπακ, με το όνομα του Γκάμπριελ Σίλβα της Ουντινέζε να «παίζει» πολύ δυνατά από χθες, τουλάχιστον από τα ιταλικά ΜΜΕ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι άλλος. Επίσης, γρήγορα αναμένεται να τρέξουν και οι εξελίξεις για τον επιθετικό που θα έχει τον ρόλο του βασικού, παρά το γεγονός ότι ο Μολίνς συνέχισε με γκολ και στα επίσημα ματς, ερχόμενος με… φόρα από τα φιλικά.

Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που είναι αναγκαίοι για το δεξί άκρο, δηλαδή ενός μπακ και ενός εξτρέμ. Οι στόχοι, μάλιστα, φαίνεται να έχουν ήδη εντοπιστεί…