Μπορεί η ΑΕΚ να έχει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για την κατασκευή του γηπέδου της, από σήμερα τα έργα ανέγερσης να ξεκινούν, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν πτοεί τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφεια-Νέας Χαλκηδόνας, ο οποίος θα επιμείνει στο να μπλοκαριστεί η ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» στην πόλη.

Ο Άρης Βασιλόπουλος ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της χθεσινής γιορτής της Ένωσης για το ξεκίνημα των έργων στο οικόπεδο που αποτελεί την ιστορική της έδρα, ωστόσο δεν εμφανίστηκε. Αυτό δεν πτόησε τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να φωνάξουν εν χορώ συνθήματα εναντίον του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Live Sport», που επικαλείται πληροφορίες από το ευρύτερο περιβάλλον του δήμου, τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί εάν δεν έχει ήδη γίνει- αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας και προσωρινή διακοπή των εργασιών.

Από την πλευρά της Ένωσης δεν υπάρχει σχετική πληροφόρηση, ωστόσο ακόμη κι αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, δεν υπάρχει ανησυχία. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ είναι βέβαιοι ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να «θωρακίσουν» το έργο από όλους τους πιθανούς… κινδύνους.