Μετά την επιστροφή στο πατρικό του σπίτι στην Πομπηία, προκειμένου να πάρει λίγες «ανάσες» από τη συμμετοχή του στο Euro Κ21, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ήδη σκέφτεται την Παρασκευή, η οποία θα είναι πιθανότατα η πιο κρίσιμη ημέρα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αύριο έχει κανονιστεί η συνάντηση του Τζίτζο με τους εκπροσώπους της Μίλαν, Μάρκο Φασόνε και Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, στην οποία θα παρευρεθούν τόσο ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, μαζί με τον συνεργάτη του και ξάδελφό του, Έντσο Ραϊόλα, όσο και οι γονείς του 18χρονου Ιταλού πορτιέρε.

Σύμφωνα με τη La Stampa, δεν αποκλείεται η συμφωνία να υπογραφεί ακόμη και αύριο, η οποία θα προβλέπει την επέκταση συμβολαίου του Ντοναρούμα, με το υπάρχον να λήγει τον Ιούνιο του 2018. Οι απολαβές του διεθνούς τερματοφύλακα θα υπερβαίνουν ελάχιστα τα 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει η πρόβλεψη και για κάποια μπόνους.

Το οικονομικό σκέλος δεν ήταν αυτό που χάλασε και την πρώτη φορά το deal. Ο Ραϊόλα θέλει να εξασφαλίσει ότι στο συμβόλαιο του πελάτη του θα μπει μια ρήτρα που θα του δίνει το δικαίωμα να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα της επιλογής του, σε περίπτωση που εκείνος το επιθυμεί. Φυσικά, δύσκολα η ρήτρα που θα προταθεί αυτήν τη φορά θα είναι της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ (όπως φημολογείται ότι ήταν η προηγούμενη), αλλά και πάλι ίσως να μην ικανοποιήσει τους «ροσονέρι».

Άλλωστε, η Ρεάλ περιμένει… στη γωνία για τον 18χρονο κίπερ, τον οποίον η πρωταθλήτρια Ευρώπης προορίζει για βασικό. Από την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα κριθεί, μάλιστα, και το μέλλον του Κέιλορ Νάβας στην ομάδα της Μαδρίτης.