Ένας μικρός χαμός έγινε χθες σε ό,τι αφορά την ανανέωση συμβολαίου του Τζίτζο Ντοναρούμα με τη Μίλαν. Μετά τις φήμες που ήθελαν τον νεαρό τερματοφύλακα να… σουτάρει τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, ακολούθησε ένας μίνι μαραθώνιος ποσταρισμάτων στα social media, με ένα από αυτά να έρχεται από χάκερ. Σημασία, πάντως, έχει ότι πράγματι, η πλευρά του νεαρού τερματοφύλακα και οι «ροσονέρι» θα συναντηθούν ξανά, μετά το Euro K21, με τις πιθανότητες παραμονής να αυξάνονται σημαντικά.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η εφημερίδα «La Nazione» έγραψε ότι ο Ντοναρούμα είναι πλέον έτοιμος να σταματήσει τη συνεργασία του με τον ατζέντη και να παραμείνει στη Μίλαν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Ο Τζίτζο απάντησε στο δημοσίευμα μέσω Twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι το δεύτερο μπορεί να γίνει, αλλά όχι και το πρώτο: «#Donnarumma #Raiola Χθες, σήμερα και αύριο!!», ήταν το μήνυμά του.

00144745

Ακολούθησε ένα μήνυμα μέσω Instagram, που έγραφε: «Απολογούμαι για το tweet μου, καθώς δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω τέτοιον θόρυβο. Θέλω να τονίσω την αγάπη μου για την Μίλαν και τους οπαδούς. Αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου μόνο στην εθνική, με την οποία ελπίζω να κάνω ένα δώρο σε όλους τους οπαδούς.

Η υπόσχεσή μου είναι ότι όταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρωθεί, θα συναντηθώ με τον σύλλογο μαζί με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου, προκειμένου να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου μου».

Όμως, ο ίδιος ο Ντοναρούμα έγραψε πως δεν «ανέβασε» ποτέ κάτι στο Instagram και ότι αυτό έγινε από χάκερ.

11545788

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, μέσω των social media τοποθετήθηκε για την υπόθεση και ο Ραϊόλα. Ο γνωστός μάνατζερ ξεκαθάρισε ότι πράγματι θα γίνει συνάντηση για την ανανέωση συμβολαίου του Ντοναρούμα με τη Μίλαν, αλλά αυτό θα συμβεί μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 21 ετών, που γίνεται αυτές τις ημέρες στην Πολωνία και στο οποίο συμμετέχει ο 18χρονος πορτιέρε με την εθνική Ιταλίας.

«Tα tweets μεταξύ εμένα και  του Τζίτζι είναι tweets φιλίας. Μετά το Euro θα συναντήσουμε τη Μίλαν, Τώρα η Εθνική είναι σημαντική», έγραψε ο Ναπολιτάνος ατζέντης.

2254758

Όπως όλα δείχνουν, οι πιθανότητες να παραμείνει ο Ντοναρούμα στη Μίλαν αυξάνονται, για να κλείσει ένα από τα πιο μεγάλα σίριαλ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτού του καλοκαιριού.