Για χάρη του είχε γίνει πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, ασχέτως εάν η ομάδα που τον απέκτησε δεν είναι και τόσο φερέγγυα στην καταβολή των δόσεων που πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίον η Γαλατασαράι του Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει, όπως και δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές της τα τελευταία χρόνια, τους Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Νάιτζελ ντε Γιονγκ.

Δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας «soccernews.nl», η οποία έχει ως κεντρικό θέμα το μέλλον των δύο Ολλανδών σούπερ σταρ της «Τσιμ Μπομ»», αναφέρει: «Η Γαλατάσαραϊ είχε την περασμένη σεζόν τρεις Ολλανδούς, αλλά για τον Ίγκορ Τούντορ, δεν υπάρχει χώρος για κανέναν στην Κωνσταντινούπολη αυτό το καλοκαίρι».

Ο Κροάτης πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν υπολογίζει κανέναν από τους δύο Ολλανδούς στην ομάδα που δομεί για τη νέα σεζόν. Και οι δύο ψάχνουν συλλόγους για να συνεχίσουν την καριέρα τους, με την Ολλανδία να είναι ο πιο πιθανός προορισμός τους.

Ο τρίτος Ολλανδός είναι ο Ροντρίγκες. Ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίζεται με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, αλλά έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία. Ως προς το μέλλον του, αυτό που έχει και μεγαλύτερη σημασία, αυτό που φαίνεται να ισχύει, είναι ότι δεν υπολογίζεται και εκείνος από τον Τούντορ.

Μένει να φανεί και ο τρόπος με τον οποίον φα φύγει από τη Γαλατά, καθώς ο τουρκικός σύλλογος χρωστάει ακόμη στον ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Ο δανεισμός του είναι ένα πιθανό σενάριο, με την ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν να έχει τσεκάρει την περίπτωσή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανοίγει ο δρόμος επιστροφής του στην Ελλάδα, σε περίπτωση που κάποιος από τους συλλόγους που μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ακόμη και η ΑΕΚ) ενδιαφερθεί εμπράκτως για εκείνον.