Ακόμη μια ομάδα από την Μπουντεσλίγκα έρχεται στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ, ως ενδιαφερόμενη για την περίπτωσίν του ΓΚόικο Τσίμιροτ. Φαίνεται ότι ο Βόσνιος χαφ έχει πέραση στη Γερμανία, καθώς μετά τις Βέρντερ Βρέμης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πλέον στο… παιχνίδι μπαίνει και το Αννόβερο.

Μάλιστα, από τη Θεσσαλονίκη θεωρούν ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση στα χέρια τους, με το Αννόβερο να ψάχνει οπωσδήποτε ενίσχυση στο ρόστερ του. Η ομάδα του γερμανικού Βορρά επέστρεψε φέτος στην Μπουντεσλίγκα και η παραμονή του σε αυτήν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο γερμανικός σύλλογος έχει εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον του προς την πλευρά του 24χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δελεάζεται από την προοπτική να αγωνιστεί σε ένα από τα τοπ πρωταθλήματα του πλανήτη.

Οι εξελίξεις με τον Τσίμιροτ θα κρίνουν τις όποιες κινήσεις πραγματοποιηθούν για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, με τους Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς ο Λούμπος Μίχελ να τονίζουν μέσω της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ότι θα υπάρξει ενίσχυση στη συγκεκριμένη γραμμή.