Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάλλαξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις κατηγορίες για παραβάσεις στη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά το προηγούμενο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, αλλά κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη για τους «μπιανκονέρι», όπως και για τον μάνατζερ του Γάλλο μέσου, Μίνο Ραϊόλα.

Η FIFA γνωστοποίησε ότι ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον της φιναλίστ του φετινού Champions League για τη μετακίνηση που κόστισε 89 εκατ. λίρες στην αγγλική ομάδα (περίπου 102 εκατ. ευρώ), έπειτα από στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα τα περίφημα Football Leaks. Σε αυτά αναφέρεται ότι ο Ναπολιτάνος ατζέντης εισέπραξε κοντά στα 48,5 εκατ. ευρώ, από τα οποία, τα 27 εκατομμύρια ευρώ πληρώθηκαν από τη Γιούβε.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Γιουβέντους. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω, καθώς οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της FIFA στο ESPN. Ο οποίος τόνισε επίσης ότι «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχουν κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».