Επιμένει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, αλλά η Ρόμα μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την συγκατάθεσή της. Όχι γιατί θα ήταν αρνητική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αλλά γιατί η τελευταία πρόταση που της έγινε, ύψους 30 εκατ. ευρώ, δεν ικανοποίησε τον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Για τον διεθνή Έλληνα στόπερ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ιδίως από Αγγλία. Βλέποντας ότι η ζήτηση είναι μεγάλη, οι «τζιαλορόσι» δεν πρόκειται να δεχθούν πρόταση μικρότερη από 35 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο για να χαράξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και εκεί αποφασίστηκε ότι ο Μανωλάς μπορεί να πωληθεί, αλλά μόνο με ένα ποσό που να ικανοποιεί τον σύλλογο. Όπως φαίνεται, ο νέος τεχνικός της δευτεραθλήτριας Ιταλίας προτιμά να κρατήσει τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, τον οποίον  «ζαχαρώνει» η Ίντερ και αυτό έχει ανοίξει την… όρεξη του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ένα άλλο στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, είναι το γεγονός ότι η Ρόμα δεν χρειάζεται πλέον να καταβάλει κάποιο ποσοστό στον Ολυμπιακό από πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή. Κοινώς, όποια προσφορά έρθει, θα αφορά καθαρό κέρδος για τους «τζιαλορόσι».