Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σε αγώνα του UFC όταν ο πρώην μαχητής Tim Hague έχασε τη ζωή του μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα για νοκ ντάουν και εν τέλει έπειτα από ένα μοιραίο χτύπημα έπεσε νεκρός μέσα στο ρινγκ. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Ο Hague μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το νοκ άουτ όπου χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση για να μειώσει την πίεση στον εγκέφαλο μετά τον τραυματισμό, όμως λίγο αργότερα ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Σύμφωνα με ξένα Μέσα και σχετικά με τα ζητήματα πυγμαχίας, ο Hague είχε βγει νοκ άουτ στην προηγούμενη μάχη του μόλις δύο μήνες πριν από αυτόν τον αγώνα.  Το διάστημα αυτό δεν επαρκεί για να επανέλθει καθώς είναι μικρότερο από το ελάχιστο επιτρεπτό.

Επίσης, με βάση κάποια βίντεο του αγώνα που έχουν κυκλοφορήσει ο Hague δέχθηκε πολλά νοκ ντάουν μέσα στον πρώτο γύρο, αλλά ο διαιτητής δεν διέκοψε τη μάχη με ως όφειλε και στον 2ο γύρο ήρθε το τέλος. Την ανακοίνωση έκανε η αδερφή του Hauge, λέγοντας πως «με τεράστια θλίψη ανακοινώνω πως ο Tim έφυγε από τη ζωή. Η οικογένεια του ήταν μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή. Μέχρι να φύγει άκουγε τα αγαπημένα του τραγούδια.