Σε δήλωση ότι μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα της Αργεντινής θα αποφασίσει για το μέλλον του, προχώρησε ο Νάτσο Σκόκο. Με τα ΜΜΕ από την Αργεντινή να αναφέρουν ότι για τον 32χρονο επιθετικό η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lt3.com.ar» τονίζει πως «η πρόταση της ΑΕΚ είναι καλύτερη από εκείνες των Ιντεπεντιέντε και Σαν Λορέντζο». Κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα είναι αυξημένες. Άλλωστε, και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη.

Την ίδια ώρα, στην Ισπανία αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει πολύ την περίπτωση του Χάιμε Ρόμέρο. Μάλιστα, γίνεται λόγος για συμβόλαιο ενός χρόνου στον 27χρονο εξτρέμ, που αποχωρεί από την Οσασούνα. Το μόνο που απομένει, είναι η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα στην οποία ανήκει αυτήν τη στιγμή.

Πάντως, ο Ρομέρο δεν ήταν ο τοπ της λίστας του Μανόλο Χιμένεθ στη θέση. Ο Ντάρβιν Ματσίς φιγούραρε εκεί, αλλά η υπόθεσή του «κολλούσε» και τα χρονικά περιθώρια στένευαν. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε να έχει έναν από τους δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν αυτήν την περίοδο στην προετοιμασία και για τον λόγο αυτό προχώρησε το Plan B.