Τη νίκη που θα τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής, αλλά θα αποτελέσει και το κατάλληλο «φάρμακο» για τον ασθενή Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (17:15).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού, εισήχθη χθες στο «Υγεία» και δεν θα είναι απόψε στον πάγκο της ομάδας του, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη ή την Τετάρτη! Στον 65χρονο προπονητή θα χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση και πρέπει να παραμείνει κλινήρης για 3-4 μέρες. Ο συνεργάτης του, Ζοσέ Γκόμες, θα έχει την ευθύνη της ομάδας, αλλά είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Φερέιρα.

Όσον αφορά στη σύνθεση της ενδεκάδας, σύμφωνα με όσα είχαν φανεί στις τελευταίες προπονήσεις ετοιμάζονται δύο αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ο Καντέ θα αντικαταστήσει τον Σαριέγκι και ο Μαρίνος τον Βύντρα στο κέντρο και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Αντίθετα, παρά τις σκέψεις για αντικατάσταση του Κλέιτον από τον Ρούντολφ, ο Βραζιλιάνος έχει προβάδισμα αντί του Ούγγρου.

Έτσι, η σύνθεση των «πράσινων» θα έχει την ακόλουθη μορφή: Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο και Κλέιτον. Εκτός αποστολή πέρα από τους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Τοτσέ και Ιωαννίδη είναι για λόγους τακτικής οι Πετρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σεϊταρίδης και Κοτσόλης.

Έρχεται ο πρίγκιπας (λέει ο Τσάκας)

Πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη θα έρθει στην Αθήνα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας. Ο πρίγκιπας θα συνοδεύεται από 4-5 άτομα και θα μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής, ενώ ήδη φέρεται να έχει ειδοποιηθεί εταιρεία σεκιούριτι για την προστασία του. Μένει να φανεί αν την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα εμφανιστούν δεσμευμένα σε ειδικό λογαριασμό τα 15 εκατ. ευρώ που έχει… τάξει η πλευρά του Αλ Σαούντ και απαιτούνται για να γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Εξάλλου, η αλλαγή του νόμου που θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς να ηγηθούν ΠΑΕ θα ψηφιστεί τελικά στις αρχές του 2012. Η πλευρά του Βλάση Τσάκα διαβεβαιώνει πως ο νόμος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ολοκλήρωση του deal.

Πηγή: sport-fm.gr