Μεγάλη είναι η κινητικότητα στη Μίλαν όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, στο οποίο μπαίνει ακόμη πιο δραστήρια, μετά την επέκταση της συμφωνίας με τον Βιντσέντς Μοντέλα στην τεχνική της ηγεσία. Έπειτα από τους Ματέο Μουσάκιο και Φρανκ Κέσι, οι «ροσονέρι» πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον Ρικάρντο Ροντρίγκες από τη Βόλφσμπουργκ, έναντι 15 εκατ. ευρώ, συν κάποια μπόνους που θα ανέρχονται σε 3 εκατ. ευρώ.

Αλλά, η τρίτη μεταγραφή θα είναι μόνο η αρχή, καθώς αυτό το καλοκαίρι αναμένεται μακρύ στη Λομβαρδία. Η Μίλαν εδώ και καιρό «φλερτάρει» με τον Άλβαρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης, για τον οποίον οι πρωταθλητές Ευρώπης λέγεται ότι απέρριψαν πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το «Sky Italia», οι Μαδριλένοι αξιώνουν περισσότερα από 80 εκατομμύρια για να παραχωρήσουν τον 25χρονο επιθετικό, κάτι που αυξάνει τις ελπίδες των «ροσονέρι».

Πάντως, γκολτζής επιθετικός θα αποκτηθεί, με τον Αντρέα Μπελότι να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο. Η ρήτρα αποδέσμευσης του 23χρονου επιθετικού με την Τορίνο ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ, αλλά από τη γειτονική χώρα εκτιμάται ότι και τα 60 εκατομμύρια ίσως είναι αρκετά. Αν και η τιμή ίσως ανέβει ακόμη περισσότερο, λόγω του ενδιαφέροντος -ξανά- της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.