Ο Βαλβέρδε ανέλαβε τα ηνία της Μπαρτσελόνα και ήδη έφτιαξε λίστα για την επόμενη σεζόν. Δύσκολες περιπτώσεις, πολλά τα λεφτά που πρέπει να δώσουν οι Καταλανοί για την ενίσχυσή τους. «Είναι προνόμιο που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω πολύ τυχερός που ο σύλλογος με σκέφτηκε και μου προσέφερε τη δουλειά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Η πρόκληση είναι τεράστια και έχω την πρόθεση να κάνω την Μπαρτσελόνα ακόμη μεγαλύτερη» τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν! Ο Βάσκος θέλει ενίσχυση σε τρεις θέσεις και ήδη έχει δώσει τη λίστα στη διοίκηση. Ειδικότερα, το βάρος έχει πέσει στο δεξί άκρο και ο Μπεγερίν είναι ο παίκτης που αρέσει όσο κανείς άλλος. Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Για το λόγο αυτό ο Βαλβέρδε έχει ως δεύτερη λύση τον Αθπιλικουέτα, ενώ στο μυαλό του βρίσκεται και ο Νέλσον Σεμέδο!

«Τρύπα» υπάρχει και στο κέντρο της άμυνας, όπου η Μπαρτσελόνα… φωνάζει για ενίσχυση! Ο 20χρονος αμυντικός του Αγιαξ, Ντάβινσον Σάντσες, είναι μία από τις προτεραιότητες των Καταλανών, ενώ αρέσει αρκετά και ο 22χρονος Κολομβιανός της Παλμέιρας, Γέρι Μίνα. Ο Ματιέ αποχωρεί και ο Βαλβέρδε θέλει να έχει στη διάθεσή του κι έναν τέταρτο στόπερ (Ουμτιτί, Μασκεράνο, Πικέ). Μάλιστα, και οι δυο υποψήφιοι στόχοι τόνισαν πρόσφατα πως θέλουν να φορέσουν τη φανέλα των Καταλανών. Ειδικά για τον πρώτο, οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εντυπωσιακές, ενώ φρόντισε να αποδείξει με την εικόνα του στον Αίαντα πως είναι έτοιμος για την υπέρβαση.

Ποιος θα ενισχύσει τους Καταλανούς στον άξονα; Ο Μάρκο Βεράτι αποτελεί τον πρώτο στόχο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η Παρί πολύ δύσκολα θα ανοίξει την πόρτα! Ετσι, ο Κουτίνιο αποτελεί τη δεύτερη λύση για τον Βάσκο τεχνικό, αν και για να πεισθούν οι Κόκκινοι πρέπει να βάλουν αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία τους. «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρός» τόνισε ο Ζαν Μισέλ Σερί της Νις, ο οποίος και έκανε απίθανη σεζόν με τους Γάλλους. Τον αποκαλούν «Μαύρο Τσάβι» και θα μπορούσε να προσφέρει αρκετές λύσεις.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε… τσεκάρει τους δανεικούς κι έχει καταλήξει στην επιστροφή του Ντεουλοφέου! Ο Πάκο Αλκάθερ δεν έπεισε και οι Καταλανοί αναζητούν παίκτη που θα βοηθήσει το MSN. Πηγή: gazzetta.gr