Οι συζητήσεις για το μέλλον του Τζίτζο Ντοναρούμα στη Μίλαν ξεκίνησαν, με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά. Από την ανανέωση συμβολαίου στον 18χρονο τερματοφύλακα, που θεωρείται ο κορυφαίος στην ηλικία του στην πλανήτη, μέχρι και η πώλησή του, καθώς η τρέχουσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο εκπρόσωπος του παίκτη στην υπόθεση, κάτι που σημαίνει ότι θα παιχτεί πολύ «χοντρό» παιχνίδι, με τον Ιταλό ατζέντη να είναι ένας από τους πιο σκληρούς διαπραγματευτές για χάρη των πελατών του.

Η προσφορά που λέγεται ότι θα προταθεί στον Ντοναρούμα είναι της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Ωστόσο, μπορεί να μην αποδειχθεί αρκετή και έτσι οι «ροσονέρι» εξετάζουν από τώρα τις εναλλακτικές τους επιλογές. Με τον νυν τερματοφύλακα της Ρόμα, Βόιτσεχ Σέζνι, να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα. Και αυτό διότι ο Πολωνός γκολκίπερ δεν ανήκει στους «τζιαλορόσι», αλλά αγωνίζεται εκεί δανεικός από την Άρσεναλ.

Και για τον 27χρονο, βεβαίως, το χέρι επίσης πρέπει να μπει στην τσέπη για την αγορά του, αλλά το μήνυμα στη Μίλαν είναι ξεκάθαρο: «Δεν θέλουμε στην ομάδα μας έναν τερματοφύλακα με… ημερομηνία λήξης».

Τον Σέζνι δεν γλυκοκοιτάζει μόνο η ομάδα της Λομβαρδίας, αλλά και η Νάπολι, η οποία ψάχνει έναν ιδανικό αντικαταστάτη για τον Πέπε Ρέινα, που δεν θεωρείται και ως ο πλέον αξιόπιστος τερματοφύλακας.

Ντεουλοφέου μέσω… Βαλβέρδε

Όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα θα ενεργοποιήσει το buy out που έχει για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, της τάξεως των 12 εκατ. ευρώ προς την Έβερτον, από την οποία ο παίκτης πήγε ως δανεικός στο Μιλάνο. Ωστόσο, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Καταλανών από τον Ερνέστο Βαλβέρδε τα δεδομένα για τον εκρηκτικό εξτρέμ ίσως να αλλάξουν.

Όπως αναφέρουν από την Ιταλία, εάν αργήσει λίγο παραπάνω ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στους «μπλαουγκράνα», λόγω νέου προπονητή, τότε ίσως η Μίλαν το εκμεταλλευτεί και «αρπάξει» εκείνη τον παίκτη. Με πολύ μεγαλύτερο ποσό από ό,τι θα έκανε η Μπάρτσα, αλλά είναι δεδομένο ότι οι «ροσονέρι» πιστεύουν πολύ στον παίκτη και δεν θα λυπηθούν τα χρήματα.