Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους προετοιμάζονται για τον τελικό του Champions League το προσεχές Σάββατο (03/06, 21:45) στο Κάρντιφ. Ο Μαξ Αλέγκρι φαίνεται να έχει ήδη κατασταλάξει σε σχήμα και πρόσωπα, με εξαίρεση τη χρησιμοποίηση (ή μη) του Κεντίρα, αλλά στους «μερένχες» τα δεδομένα δεν είναι εξίσου ξεκάθαρα όπως στους «μπιανκονέρι».

Βασικό δίλημμα είναι εάν ο Ζινεντίν Ζιντάν ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός είναι το πιο ακριβοπληρωμένο απόκτημα στην ιστορία της ισπανικής ομάδας, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και η επιλογή του θα είχε κινδύνους. Τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, καθώς το 4-4-2 σε ρόμβο που επιλέγει τελευταία ο Γάλλος τεχνικός.

Με τον Ίσκο να παίρνει θέση «δεκαριού» πίσω από τους Κριστιάνο και Μπενζεμά, η Ρεάλ έχει βρει την ισορροπία της στον αγωνιστικό χώρο και αυτήν τη στιγμή οι πιθανότητες είναι προς το να μείνει εκτός ο Μπέιλ. Όχι, βεβαίως, ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτό λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν: Νάβας κάτω από τα γκολπόστ, Ντανίλο δεξί μπακ, Μαρσέλο αριστερό μπακ, με τους Ράμος και Βαράν στα στόπερ, αμυντικός μέσος ο Κασεμίρο, εσωτερικοί μέσοι οι Μόντριτς και Κροος, επιτελικός ο Ίσκο και επιθετικοί οι Μπενζεμά και Ρονάλντο.

Αμφίβολο παραμένει ακόμη εάν στην αποστολή συμπεριληφθεί ο Καρβαχάλ, αλλά ακόμη κι αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δύσκολα θα συμπεριληφθεί στους πρώτους έντεκα.