Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης «πατήσουν» το χορτάρι στο Μιλενιουμ του Κάρντιφ για τον φετινό τελικό του Champions League. Οι «μπιανκονέρι» θα έχουν ελάχιστα προβλήματα ενόψει του πιο σπουδαίου γι’ αυτούς ραντεβού της σεζόν, με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι να είναι ο μόνος που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μαξ Αλέγκρι.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της Γιούβε η επιστροφή του Σάμι Κεντίρα στη δράση, καθώς ο Γερμανός μέσος αγωνίστηκε για 59 λεπτά κόντρα στην Αταλάντα το Σάββατο (27/05) και «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας. Βεβαίως, τα σχέδια της κάθε πλευράς θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Η Γιουβέντους αναμένεται να παραταχθεί με το κλασικό της 3-4-3, με τους Μπουφόν στο τέρμα, τους Μπαρτσάλι, Μπονούτσι και Κιελίνι στο κέντρο της άμυνας, τους Ντάνι Άλβες, Πιάνιτς, Κεντίρα και Άλεξ Σάντρο στα χαφ και τους Ντιμπάλα και Μάντζουκιτς πίσω από τον Ιγκουαΐν.

Ποντάρει στην κορυφαία της άμυνα

Είναι λογικό οι δύο ομάδες να στηρίζονται στα δυνατά τους σημεία. Στις 3 Ιουνίου θα συγκρουστούν η κορυφαία άμυνα, αυτή της Γιουβέντους, με την κορυφαία επίθεση, αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί, μάλιστα, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του Champions League 2016-17 και για να κατακτήσουν την κούπα σίγουρα θα πρέπει να κρατήσουν το ρεκόρ τους και αυτήν τη φορά.

Δεν ξεχνάει το Χέιζελ

Η Γιουβέντους τιμά κάθε χρόνο τους νεκρούς της τραγωδίας στο Χέιζελ. Δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάτι αντίστοιχο και φέτος. Άλλωστε, 32 Ιταλοί ήταν ανάμεσα στους 39 νεκρούς στις 29 Μαΐου του 1985, σε μια από τις πιο «μαύρες» ημέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Με μήνυμα στο Twitter η Γιούβε αναφέρει: «Σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων της σφαγής».

Juve_Haysel