Συνέχεια στην εκτός αγωνιστικού χώρου κόντρα, που άνοιξε από τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τη διαιτησία σε αυτόν, έδωσαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα της Κυριακής (28/05) στο ΟΑΚΑ, που βρήκε νικήτρια την Ένωση με 1-0.

ΠΑΟΚ: Το παραμύθι του ευνοημένου είναι ώρα να τελειώσει

Στους Θεσσαλονικείς επικρατούσε προβληματισμός για την εμφάνιση στο πέμπτο ματς των πλέι οφ, ωστόσο υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη διαιτησία του Θάνου. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που έγινε με αφορμή τις αποφάσεις του ρέφερι.

«Το παραμύθι του ευνοημένου ΠΑΟΚ βόλεψε πολύ όσους έψαχναν τα δικά τους άλλοθι. Ώρα το παραμύθι να τελειώσει. Οι δικές μας αγωνιστικές αδυναμίες δεν δίνουν καμιά δικαιολογία σε διαιτησίες σαν την σημερινή. Όποιος θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις εναντίον μας, θα μας βρει μπροστά του», έλεγαν από τον «δικέφαλο» του Βορρά.

ΑΕΚ: Προτείνουμε να κάνουν αίτημα να ξαναγίνει το ματς

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ. Με σαφή αιχμή για τη στάση των Θεσσαλονικέων μετά τον τελικό του Βόλου, τόνιζαν να γίνει αίτημα από πλευράς Θεσσαλονικέων να ξαναγίνει το ματς.

«Επειδή εμείς αστείες δικαιολογίες και ανύπαρκτα άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ και στις νίκες μας δεν θέλουμε την παραμικρή σκιά, αν ο ΠΑΟΚ πιστεύει πραγματικά ότι αδικήθηκε απόψε, προτείνουμε να υποβάλλει αίτημα να ξαναγίνει το παιχνίδι και εμείς θα το αποδεχθούμε», έλεγαν χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ.