Μπορεί στη Μίλαν να ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με τις μεταγραφές των Μουσάκιο και Κέσι, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρικάρντο Ροντρίγκες της Βόλφσμπουργκ, αλλά το θέμα που «καίει» είναι αυτό του Τζίτζο Ντοναρούμα. Το συμβόλαιο του ταλαντούχου πορτιέρε λήγει το καλοκαίρι του 2018, με τη διαδικασία ανανέωσης να είναι σε εξέλιξη, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Στον σύλλογο της Λομβαρδίας είναι λογικό να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς όσο προχωράει ο καιρός και το θέμα δεν κλείνει, τόσο θα μεγαλώνει η αγωνία για το μέλλον του. Άλλωστε, ήδη ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Γιουβέντους, που δεν θα τη χάλαγε καθόλου να βρει στο πρόσωπό του τη διάδοχη κατάσταση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Το θέμα… σέρνεται από τις 25 Φεβρουαρίου αυτού του έτους, όταν έγιναν και οι πρώτες επαφές για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Μίνο Ραϊόλα στο Μιλάνο για να λήξει η ιστορία θετικά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αμοιβή της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ ετησίως.