Στην Ίντερ δεν έχουν ακόμη βρει τον προπονητή της νέας σεζόν, καθώς οι πρώτες τους επιλογές τους έριξαν «άκυρο» και παρέμειναν στις ομάδες των οποίων είχαν την τεχνική καθοδήγηση και αυτήν τη σεζόν. Ο Αντόνιο Κόντε θα μείνει στην Τσέλσι, ο Τσόλο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι στο Μιλάνο κοιτούν τις εναλλακτικές λύσεις. Αυτήν τη στιγμή, Νο1 φαβορί μοιάζει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που αποχωρεί από τη Ρόμα, για να τον αντικαταστήσει ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο.

Αυτό κάνει τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ότι στους παίκτες που θα προσπαθήσει να πάρει στην Ίντερ βρίσκονται αρκετοί από αυτούς που είτε έχει συνεργαστεί, είτε του άρεσαν και τους ήθελε για τη Ρόμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι πιθανές επιλογές του για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Σπαλέτι θέλει για εκεί τον Λούκας Ντίνιε της Μπαρτσελόνα, που τον είχε στη Ρόμα την προηγούμενη σεζόν, αλλά και έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Αρτούρ Μαζουακού της Γουέστ Χαμ, που επιθυμούσε να τον ντύσει στα τζιαλορόσι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μαζουακού δεν είναι ο μόνος πρώην «ερυθρόλευκος» που θα ήθελε στην Ίντερ ο Σπαλέτι. Εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «νερατζούρι» βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς, με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ωστόσο, να αναφέρουν ότι προβάδισμα έχει ο Αντίονιο Ρούντιγκερ. Στο… κάδρο μπήκε για τα στόπερ και ο Κουρτ Ζουμά της Τσέλσι, ενώ και ο Πέπε είναι στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Από τη Ρόμα δεν αποκλείεται να ακουστούν έντονα και τα ονόματα των Ναϊνγκολάν και Στόοτμαν, με τον Βέλγο να έχει συνδεθεί έντονα και με τη Γιουβέντους. Ενώ σε περίπτωση που η Γιούβε δεν προχωρήσει το θέμα του Τολισό, τότε οι «νερατζούρι» λέγεται πως θα περάσουν εκείνοι στην… επίθεση.