Την εκτίμηση ότι ο Άρης θα ανέβει τελικά κατηγορία έκανε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο ίδιος εξέφρασε την πίστη του ότι ο Άρης θα ανέβει στη Super League μέσα από την τρίτη θέση, παρότι μόνο οι δύο πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων μετά το 0-0 με τη Λαμία δεν έχασε την πίστη του, εκφράζοντας την άποψή του ότι «σύμφωνα με τον ΚΑΠ, αν δεν πάρει ομάδα αδειοδότηση, δεν σώζεται αυτή που έπεσε, αλλά ανεβαίνει άλλη ομάδα από την Β’».

«Δεν πιστεύω ότι τελείωσε τίποτα στο θέμα της ανόδου. Έχω την πίστη ότι μπορεί να βγει ως τρίτος στη Super League ο Άρης. Αν είναι να κάνουμε απολογισμό της χρονιάς, δεν μπορώ να συμμετέχω εξ΄ολοκλήρου γιατί δεν ξεκίνησα το πρωτάθλημα. Πίστευα από την αρχή ότι μία από τις δύο ομάδες θα είναι ο Άρης. Σίγουρα η στεναχώρια είναι μεγάλη. Δεν πρέπει να εστιάσουμε αν έλειπε ένας σέντερ φορ. Στον αρχικό σχεδιασμό υπήρχε ένα φορ, ο Τζεμπούρ, άσχετα αν τραυματίστηκε και αποχώρησε από την ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν πρέπει να βρίσκεται εδώ. Πλέον μαθηματικά αν και δεν μας εκφράζει, κατοχυρώσαμε την τρίτη θέση» ανέφερε.

«Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, αν δεν πάρει ομάδα αδειοδότηση, δεν σώζεται αυτή που έπεσε αλλά ανεβαίνει άλλη ομάδα από την Β. Αυτά γνωρίζω και τα εκφράζω δημόσια. Δεν θα ήθελα ποτέ να χαριστεί κάτι στον Άρη. Αυτό είναι το δίκαιο λόγω του ΚΑΠ», είπε ακόμη.

Στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί η Λαμία, ενώ στην ανώτατη κατηγορία επιστρέφει ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Λαμία απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατήρησε διαφορά έξι βαθμών από τον Άρη, του οποίου υπερέχει στην ισοβαθμία, ενώ έχει κι αυτή παιχνίδι με τον Πανθρακικό.