Δύο παίκτες της Λυών είναι μέσα στα πιο «καυτά» ονόματα της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου στην Ευρώπη. Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ και ο Κορεντίν Τολισό είναι δύο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν πολλές από τις μεγάλες ομάδες της γηραιάς ηπείρου, με τη γαλλική ομάδα να περιμένει ότι θα βάλει πολλά χρήματα στα ταμεία της από την πώλησή τους.

Ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν-Μισέλ Ολάς, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε: «Ο Λακαζέτ μπορεί να μείνει στην ομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον ίδιο. Όταν κάποιος σύλλογος έρχεται να σου ζητήσει τον παίκτη, είναι λάθος να κλείνεις την πόρτα. Ωστόσο, είναι ειλικρινές να πεις ότι για έναν επιθετικό που σκοράρει 25-30 γκολ τη σεζόν, το τίμημα θα είναι υψηλό.

Για τον Τολισό υπάρχει ενδιαφέρον από μια μεγάλη ιταλική ομάδα, η οποία θα παίξει στον τελικό του Champions League, αλλά αυτήν τη στιγμή τα πράγματα φαίνεται να έχουν… ηρεμήσει». Κοινώς, ο Ολάς θέλει από τη Γιουβέντους να… ζωηρέψει και να κάνει μια προσφορά για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι είχε απορρίψει πρόταση της Νάπολι. Αλλά, με το Μουντιάλ 2018 να πλησιάζει, θέλει να πάει σε έναν κορυφαίο σύλλογο, που θα του δώσει τη δυνατότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Άλλωστε, για τον Τολισό το είπε και ο ίδιος ο Ντιντιέ Ντεσάν, προπονητής των «τρικολίορ», ότι για εκείνον θα ήταν ιδανικότερη επιλογή η Γιουβέντους. Για να το λέει ο πρώην «μπιανκονέρο», κάτι θα ξέρει…