Όσο πλησιάζει η ώρα για την έναρξη του πολυαναμενόμενου τελικού του Κυπέλλου στον Βόλο, τόσο περισσότερο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον για το τι μέλλει γενέσθαι απόψε όχι μόνο στο «Πανθεσσαλικό» αλλά και σε ολόκληρο τον Βόλο.

Ήδη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πολύ έντονη έχουν κάνει την παρουσία της στο λιμάνι, στην παραλία και στο κέντρο του Βόλου, φίλαθλοι της ΑΕΚ, που καταφθάνουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με δικά τους μέσα και γίνονται αντιληπτοί από τις κιτρινόμαυρες μπλούζες που φορούν.

Ο μεγάλος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ αναμένεται να φθάσει οργανωμένα στον Βόλο, μετά τις 4 το απόγευμα με περισσότερα από 85 ναυλωμένα λεωφορεία που έκαναν προσυγκέντρωση στην περιοχή των Μαλγάρων και κατευθύνονται προς τον Βόλο, συνοδεία πάντα αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, μόνο αψιμαχίες μεταξύ αντίπαλων οπαδών έχουν καταγραφεί στην παραλία και το λιμάνι.

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές οπαδών επειδή στην κατοχή τους βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και ναρκωτικά.

Πάνω από τον Βόλο πετά συνεχώς ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και εποπτεύει την περιοχή, ενώ περισσότερες από 25 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του Βόλου, παράλληλα με πεζούς αστυνομικούς που κινούνται σε πάρα πολλά νευραλγικά σημεία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Οι πόρτες του «Πανθεσσαλικού» ανοίγουν στις 4.30 και μετά από αυστηρότατους ελέγχους και τσεκάρισμα των εισιτηρίων, θα μπουν σταδιακά στο γήπεδο οι οπαδοί των δύο ομάδων