Το πρωί αναμένεται στην Αθήνα η άφιξη του πούλμαν που μεταφέρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η περιπέτεια των παικτών ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης από την Κωνσταντινούπολη, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τους τιμωρήσει για τον αποκλεισμό με 3-0 από την Φενέρμπαχτσέ.

Το πούλμαν που μεταφέρει τους «πράσινους» πέρασε από την Ξάνθη λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού σταμάτησαν για φαγητό και παρά την κούρασή τους, δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με φιλάθλους.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά δεν ήταν οι τέσσερις «επαναστάτες» Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτσης που αρνήθηκαν να δεχθούν την τιμωρία που τους επιβλήθηκε και επέστρεψαν αεροπορικώς με δικά τους έξοδα.

Οι Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκέιμπριελ και Φώτσης ήταν οι μοναδικοί που αποφάσισαν να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, παρά τις παραινέσεις του επικεφαλής της αποστολής, Μάνου Παπαδόπουλου.

Η επιμονή τους, μάλιστα, στο να διαχωρίσουν τη θέση τους είναι πιθανόν να τούς κοστίσει τη συνέχεια της καριέρας τους στον Παναθηναϊκό.

Ο Κρις Σίνγκλετον αφίχθη πρώτος στην Αθήνα και αργότερα έφτασαν αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη οι Τζέιμς, Γκέιμπριελ και Φώτσης.

Πλέον αναμένεται η στάση της διοίκησης προς τους τέσσερις που δεν ακολούθησαν την αρχική εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία τους.