Για τα πλέι οφ ετοιμάζεται ο Πανιώνιος, αλλά πριν από αυτά έχει ακόμη ένα παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League. Με ανακοίνωσή τους, οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν τον κόσμο της ομάδας ότι μετά το ματς με τους Βοιωτούς θα οργανώσουν μια μίνι φιέστα, στην οποία «θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο μιας καταπληκτικής χρονιάς για την ομάδα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εν όψει του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου καλεί όλο τον κόσμο της πόλης και όχι μόνο να έρθει στο γήπεδο προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου και την είσοδο στα play off για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα έχει την μορφή φιέστας με πολλές εκπλήξεις από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Με την λήξη της αναμέτρησης και την αποχώρηση της αντιπάλου ομάδας από το γήπεδο, θα στηθεί ένα τελετουργικό ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο μιας καταπληκτικής χρονιάς για την ομάδα μας, αλλά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τα παιχνίδια των play off όπου και εκεί φυσικά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προσπαθήσει να επιτύχει έναν ακόμα μεγάλο στόχο.

Το παρόν στην αναμέτρηση θα δώσει και η παλιά δόξα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γκάρι Όουεν, ο οποίος πριν την έναρξη θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα διάφορα happenings που θα διοργανώσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αλλά και για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει για τον φίλαθλο κόσμο θα ανακοινώνονται καθημερινά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.panioniosfc.gr».