Την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για όλα όσα συμβαίνουν στο τρέχον πρωτάθλημα της Football League ζήτησε ο Θοδωρής Καρυπίδης. Παράλληλα, ο επικεφαλής της διοίκησης του Άρη τόνισε για την ομάδα του ότι «κανείς δεν μας θέλει στη Super League».

Ο κ. Καρυπίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Arena FM 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε: «Κάθε Κυριακή δε γίνεται να συμβαίνει αυτό με τη Λαμία. Και να έχεις και δημοσιογράφους να λένε τι ποδόσφαιρο παίζει η Λαμία. Έχω κουραστεί. Δέχομαι καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα στα οποία ο κόσμος μου λέει δε κάνεις τίποτα για αυτήν την κατάσταση. Ασχολούμαι με αυτό, δεν ξέρω τι να πω ή θα δώσουν ανύπαρκτο πέναλτι η θα κόβουν ανύπαρκτα οφσάιντ ή θα κάθονται ακίνητοι οι αντίπαλοι. Τι να κάνω άλλο;

Όλα τα παιχνίδια εμείς τα παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Κανένα πονηρό ή περίεργο ματς. Η ομάδα μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο της. Η Λαμία έπρεπε να είναι 10 βαθμούς πίσω και είναι 6 βαθμούς μπροστά. Έτσι βγαίνουν…

Φαίνεται ολοφάνερα ότι κάτι γίνεται. Ζήτησα ξανά συνάντηση με τον κύριο Βασιλειάδη για να επέμβει γρήγορα. Γιατί σε μια βδομάδα τον Ζέρβα δε θα τον θυμάται κανείς. Έχουμε χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ από τον κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο. Έχω απογοητευτεί. Μίλησα με τον Τριτσώνη, που μου είπε ναι θα τους τιμωρήσουμε. Και μετά τους ξαναβάζουνε να παίξουν όπως τον Καλογερόπουλο.

Φτιάξαμε μια καλή ομάδα. Έχει ποιότητα αν και δεν έχει αποδώσει αυτά που περιμέναμε. Είναι δύσκολη κατηγορία, αλλά και πάρα πολύ πονηρή. Πρέπει να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις τι γίνεται; Και κανένας δε λέει τίποτα.

Κανένας δε θέλει τον Άρη στη Super League. Τους έχουμε όλους απέναντι. Εδώ ακόμα και η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα χάνουν»…

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Football League, κάτι που σημαίνει ότι δεν εξασφαλίζει την επάνοδό του στη Super League, καθώς μόνο οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα προβιβάζονται. Ακριβώς από πάνω βρίσκεται στο +6 η Λαμία, την οποία οι «κίτρινοι» κατηγορούν ότι έχει την εύνοια της διαιτησίας. Αποκορύφωμα σε αυτό αποτέλεσε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα της Φθιώτιδας στο ματς με τον Πανσερραϊκό (3-1), με πέντε παίκτες της να είναι σε θέση οφσάιντ.