Ένα ταξίδι αναψυχής την ημέρα του Πάσχα στάθηκε η αφορμή για να βιώσει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ο λόγος για τον Στέφανο Φιόρε, τον πρώην Ιταλό διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής σε ένα τροχαίο δυστύχημα με έναν 22χρονο νεκρό και ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 42χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και η οικογένειά του, όταν ένα όχημα μπροστά του φρέναρε απότομα. Όπως φαίνεται, ο πρώην μεσοεπιθετικός των Πάρμα, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Ουντινέζε και Βαλένθια (μεταξύ άλλων) δεν μπόρεσε να φρενάρει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο προπορευόμενο όχημα, στο οποίο βρίσκονταν ως συνοδηγός το θύμα και ο πατέρας του (που γλίτωσε χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό). Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cittaceleste.it, από τη σύγκρουση προκλήθηκε μια αλυσιδωτή αντίδραση, στην οποία ενεπλάκησαν άλλα τρία οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί έχασε τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή αργά του βράδυ του Πάσχα.

Ο Φιόρε αυτήν τη στιγμή θεωρείται από τις ιταλικές Αρχές ως ο μοναδικός υπαίτιος του ατυχήματος, ενώ η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Τραγική ειρωνεία; Λίγες ώρες μετά το τροχαίο ο Φιόρε είχε τα 42α γενέθλιά του (στις 17 Απριλίου), τα οποία σίγουρα δεν θα γιόρτασε όπως θα ήθελε.