Κρίσιμη είναι η τρέχουσα εβδομάδα για την ΑΕΚ. Την ώρα που η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου δείχνει να βρίσκει το δρόμο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η αβεβαιότητα στο διοικητικό πεδίο παραμένει. Η γενική συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής θα δώσει πολλές απαντήσεις και θα αποσαφηνίσει την κατάσταση.

Ο Νίκος Νοτιάς αναμένεται στην Αθήνα για να δώσει το «παρών» στη γενική συνέλευση. Δεδομένου ότι διάθεση να βάλει χρήματα δεν φαίνεται να έχει, όλοι περιμένουν τη λύση που θα παρουσιάσει στους μετόχους και τα αποτελέσματα των επαφών του με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ο ίδιος είχε αφήσει υποσχέσεις για… κάτι καλό, αλλά όλοι περιμένουν αποδείξεις.

Η ίδια προσδοκία (ή απαίτηση) υπάρχει και από τον Σταύρο Αδαμίδη, που επίσης συνεχίζει τις επαφές του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πέρα από το ταξίδι του στο Λονδίνο, προ ημερών φέρεται να συναντήθηκε με ανθρώπους αραβικής εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη. Φημολογείται πως οι ενδιαφερόμενοι με τους οποίους έχει μιλήσει εκπροσωπούν εταιρείες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Μεγαλομέτοχος και πρόεδρος κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, θέλοντας πρώτα να εξασφαλίσουν πως μπορούν να παρουσιάσουν κάτι χειροπιαστό, που θα δώσει λύση στα προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στόχος τους είναι να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια τους μέχρι την Παρασκευή.

Έτσι και… καλύτερα
Η σταθεροποίηση της απόδοσης της ΑΕΚ στα καλά επίπεδα των τελευταίων αγώνων και η διαρκής βελτίωση σε επί μέρους τομείς είναι τα ζητούμενα για τον Νίκο Κωστένογλου που δεν επαναπαύεται στις τρεις σερί νίκες της ομάδας του. Μετά το χθεσινό ρεπό οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης με την Άντερλεχτ (20:00) στο ΟΑΚΑ, όπου στόχος είναι οι πρώτοι βαθμοί της ομάδας στο Europa League, για λόγους γοήτρου, αλλά και οικονομικούς, ενώ στην άκρη του μυαλού υπάρχει ήδη το παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα. Εκτός πλάνων από τα δύο προσεχή ματς είναι ο Λυμπερόπουλος λόγω τραυματισμού στον δεξιό δικέφαλο (σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις).

Πηγή: sportfm.gr