Ένα εκατομμύριο ευρώ αναμένεται να μοιραστούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα. Πιθανή ανακοίνωση του πριμ από τον ίδιο τον Σουλτάν μέσα στην εβδομάδα.

Μπορεί ο Σαουδάραβας επενδυτής να μην έχει δώσει ακόμη τα 15 εκ. ευρώ για την ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίζεται πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρουν πριμ 1 εκ. ευρώ από τον πρίγκιπα, σε περίπτωση που κάνουν το «διπλό» στο Γ. Καραϊσκάκης!

Το πριμ, που τέτοιο ποσό δεν έχει δώσει κανείς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αφορά τους αγώνες του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι πράσινοι έχουν ήδη επικρατήσει των Δικέφαλων και μένει ο Ολυμπιακός για να γεμίσουν τις τσέπες τους «χρυσάφι».

Γίνεται κατανοητό ότι μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό, παρά ταύτα θα πρέπει να οριστικοποιηθεί επίσημα η προσφορά του Σουλτάν προς τους παίκτες του Τριφυλλιού, κάτι που αναμένεται να πράξει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στην τοποθέτησή του για το ντέρμπι του Φαλήρου, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Βλάση Τσάκα.

Πηγή: gazzetta.gr